Noi imagini cu HTC One Mini ies la suprafață! Specificații confirmate

1.852 ori
<b>Noi imagini cu HTC One Mini ies la suprafață! Specificații confirmate</b>HTC One Mini este mult-așteptatul terminal al taiwanezilor din această perioadă, și fiindcă este frățiorul mai mic al lui One, va împrumuta de la acesta câteva elemente cheie ce au adus succesul lui One, anume camera ultrapixel și designul,...

HTC One Mini este mult-așteptatul terminal al taiwanezilor din această perioadă, și fiindcă este frățiorul mai mic al lui One, va împrumuta de la acesta câteva elemente cheie ce au adus succesul lui One, anume camera ultrapixel și designul, menținându-se aceeași linie de design, dar schimbându-se materialul, de la aluminiu la plastic.

 
Puțin mai devreme luna aceasta, specificațiile lui One Mini au fost dezvăluite prin intermediul unui benchmark, GFXBench, rezultând că terminalul va avea un procesor Snapdragon 400 dual-core tactat la 1,4 GHz și un GPU Adreno 305. Iată că astăzi primim mai multe detalii tot de la un benchmark, de data aceasta Antutu. Acesta ne dezvăluie în plus dimensiunea și rezoluția ecranului, un panou HD de 4,3 inch, și câteva detalii despre modulele foto ale device-ului. Acesta se pare că va beneficia de o cameră de 4 MP cu tehnologie Ultrapixel, poate chiar aceiași de pe fratele mai mare, și o cameră frontală de 1,6 MP.

HTC One Mini

 
Se pare că tot mai mulți producători aleg să lanseze versiuni Mini ale terminalelor de top. Pe lângă HTC One Mini deja avem un S4 Mini disponibil pe piață și poate că vom avea și un astfel de device din partea Huawei, Oppo, ZTE sau chiar Sony. Cu toate acestea, deocamdată HTC One Mini sună cel mai bine, cel puțin pe hârtie. El are dotări asemănătoare cu cele ale lui S4 Mini, și din punctul meu de vedere potrivite pentru un device mid-range, însă o lansare a lui Honami Mini, cu un chipset Snapdragon 800 poate înclina balanța. Aștept cu nerăbdare lansarea oficială a lui HTC One Mini și o comparație dintre acesta și Samsung Galaxy S4 Mini, deși de acum, pentru mine One Mini iese cu siguranță învingător din această luptă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×