Componente de iPhone 5 sau doar de nou iPod Touch? Iată un panou de 4.1 inch, ajuns pe web!

1.325 ori
<b>Componente de iPhone 5 sau doar de nou iPod Touch? Iată un panou de 4.1 inch, ajuns pe web!</b>Ieri aflam că noul iPhone ar putea avea un display de 3.9 inch cu rezoluție de 1136 x 640 pixeli, iar astăzi avem parte de o scăpare care readuce în discuție ecranele de peste 4 inch. Ce vedeți mai jos este de fapt un panou de 4.1 inch pentru...

Ieri aflam că noul iPhone ar putea avea un display de 3.9 inch cu rezoluție de 1136 x 640 pixeli, iar astăzi avem parte de o scăpare care readuce în discuție ecranele de peste 4 inch. Ce vedeți mai jos este de fapt un panou de 4.1 inch pentru următoarea generație de iPod Touch, asta dacă imaginea este reală.

Cei de la MacRumors au primit această imagine, cu mențiunea că este panoul frontal pentru următorul iPod touch. Un lucru e sigur: dacă următorul iPod touch are ecran de 4.1 inch, atunci și următorul iPhone are un display identic. La ultimele zvonuri despre iPhone 5, Reuters și Wall Street Journal păreau sigure că următorul telefon Apple va avea o diagonală de 4+ inch. Ultima imagine ajunsă pe web și legată de noul iPhone prezenta un conector al său și mă aștept ca în curând să apară și informații despre procesorul, camera și rezoluția sa.

Un lucru e sigur: luna viitoare la WWDC 2012 vom afla măcar cum arată noul software de pe următorul iPhone și anume iOS 6.0. Notați data de 11 iunie în calendar și așteptați-vă și la o posibilă surpriză, cum ar fi prezentarea unui nou iPhone, deși e mai probabil să vedem smartphone-ul cu iOS 6 la toamnă. Până atunci vă întreb: ați prefera un iPhone cu ecran de 3.9 inch/4.1 inch sau unul mai mare, de 4.5/4.6 inch?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×