Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 22 - 29 iulie 2012: topuri variate, dueluri Între telefoane și teste benchmark

1.713 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 22 - 29 iulie 2012: topuri variate, dueluri Între telefoane și teste benchmark</b>Parcă s-au mai calmat o idee scăpările de noi informații despre viitoare telefoane și tablete, astfel că în afară de un detaliu sau două despre iPhone 5 și un benchmark de Galaxy Note II, apele au fost relativ liniște. Ce am avut în schimb...

Parcă s-au mai calmat o idee scăpările de noi informații despre viitoare telefoane și tablete, astfel că în afară de un detaliu sau două despre iPhone 5 și un benchmark de Galaxy Note II, apele au fost relativ liniște. Ce am avut în schimb pentru voi au fost editoriale, topuri, benchmark-uri și comparații prin prisma proprie a experților Mobilissimo.ro. Veți afla care sunt cele mai frumoase telefoane considerate de noi și multe altele din lista celor 10 articole cele mai populare din ultimele 7 zile. .

10) Primele teste de benchmark pentru Qualcomm Snapdragon S4 Pro - noul standard de top în procesoare quad-core

Qualcomm Snapdragon S4 este un procesor dual core vânat de toți marii producători de telefoane mobile și prezent pe modele de top ca ASUS PadFone și HTC One S. Vă dați seama că urmașul sau, un quad core Snapdragon S4 va fi urmărit de către producători și inclus pe terminalele viitorului. Ei bine au apărut deja și benchmark-uri cu acest Snapdragon S4 Pro, care se zvonește că ar sosi la toamnă pe HTC One XXL.

9) Cât de important este un telefon poziționat ca vârf de gamă?

Cât de important este un telefon poziționat ca vârf de gamă?Emil Dragota are un editorial interesant despre importanța unui telefon cu rol de vârf de gama. Samsung are modelele Galaxy S, HTC a avut Sensation și acum modelele One, iar Apple are evident al său iPhone. Fiecare caz este analizat în acest articol, împreună cu rețeta succesului aplicată pentru fiecare terminal. Este amintita și strategia LG, cu seria OPtimus, în vreme ce Sony este amintit ca producător fără un flagship clar, ci doar cu o serie Xperia destul de diluata.

8) Imagini cu prototipurile iPhone și iPad prezentate în procesul dintre Apple și Samsung

Imagini cu prototipurile iPhone și iPad prezentate În procesul dintre Apple și SamsungSăptămâna s-a încheiat cu o serie de fotografii care au făcut furori pe web. Este vorba despre imagini vechi cu prototipuri de iPad și iPhone, unele care arătau destul de primitiv. Vedem modele de iPad cu ecran wide, cu mânere chiar și chiar cu un kickstand. Există și terminale iPhone cu design ce aduce mult cu Nokia N9 și cu această ocazie aflăm și că primul iPhone a fost inspirat de designul Sony.

7) TOP 3: Telefoane pe care mi-aș dori să le văd și în oferta operatorilor de telefonie din țara noastră

TOP 3: Telefoane pe care mi-aș dori să le văd și În oferta operatorilor de telefonie din țara noastrăAvem multe telefoane de top în România, dar și câteva care se lasa așteptate. Emil a întocmit un top 3 cu aceste modele mult-asteptate, printre care se număra quad core-ul Meizu MX 4 core, dar și surprinzătorul Alcatel OT986, un smartphone de 250 de euro cu design similar cu al lui Galaxy Nexus. Pe locul 3 îl găsim pe Lenovo K800, primul telefon cu procesor Intel single core de 1.6 GHz.

6) Alcatel OT-991 vs Huawei Ascend G300 - războiul telefoanelor Android ieftine în generația 2012

Alcatel OT-991 vs Huawei Ascend G300 - războiul telefoanelor Android ieftine În generația 2012Bătălia de la vârful telefoanelor Android se da între modele ca Samsung Galaxy S III și HTC One X. Haideți să coborâm totuși stacheta prețului și să vedem cine se duelează în zona de prețuri accesibile. Exact asta găsiți în articolul lui Emil, care pune în duel modelele Alcatel OT-991 și Huawei Ascend G300. Primul este oferit de către Vodafone, iar al doilea de către Orange România. Ambele au ecrane touch de 4 inch și Android 2.3 Gingerbread, în vreme ce modelul Alcatel e mai slab dotat, atât la CPU, cât și la memorie internă.

5) Funcții neanunțate din Windows Phone 8, acum dezvăluite! (video)

Funcții neanunțate din Windows Phone 8, acum dezvăluite! (video)Cei de la The Verge au pus mâna pe un SDK Windows Phone 8 și au descoperit câteva funcții foarte interesante ale următoarei generații de OS Windows Phone. E vorba despre Windows Phone 8 evident, care se pare că va veni cu o setare Data Sense, care va permite setarea cantității de date consumate via 3G. Aflăm și că aplicația pentru camera foto a fost serios upgradata, dar și că va exista un Xbox Music Service, care aduce cu Zune. Codecurile suportate în mod nativ acum sunt mai mult și includ și H.264, VC1 și MPEG4 part 2.

4) 10 chestii pe care aș dori să le găsesc la un smartphone de top

10 chestii pe care aș dori să le găsesc la un smartphone de topUn articol publicat cu câteva ore în urmă și deja hit. E vorba aici despre speranțele și dorințele unui redactor Mobilissimo cu privire la smartphone-urile de top care vor fi lansate pe viitor. Una dintre doleanțe include eliminarea tastelor capacitive clasice și înlocuirea cu unele virtuale ca la Galaxy Nexus. Mai este dorit și un buton dedicat pentru camera foto, căști în ear, protecții ale conectorilor pe lateral și eliminarea softurilor inutile de pe telefon.

3) Cum s-au făcut de râs HTC și Acer într-un singur weekend

Cum s-au făcut de râs HTC și Acer Într-un singur weekendUn articol controversat, dar bine argumentat despre problemele pe care le au HTC și Acer. în vreme ce Acer ne oferă spre cumpărare o tabletă olimpică ticsită de buguri și probleme, HTC a cumpărat anul trecut acțiunile Beats Audio și a oferit la pachet aceste căști cu câteva modele ale sale, pentru că acum să renunțe la idee. E vorba aici de faptul că HTC vinde înapoi acțiunile, ceea ce se traduce printr-un eșec major al inițiativei sale.

2) A început deja producția lui iPhone 5 în Shanghai, conform unor surse interne

A Început deja producția lui iPhone 5 În Shanghai, conform unor surse interneDacă este cineva în măsură să ofere detalii despre iPhone 5, atunci acea sursă vine din China și chiar așa se întâmplă. Astfel, aflăm dintr-o sursă apropiată de producătorul Pegatron ca noul iPhone este deja în producție. De la aceeași sursă aflăm că noul iPhone are un spate din aluminiu și sticla și că are un display de 4 inch cu rezoluție Retina. Noul telefon oferă și suport LTE și o baterie imbunatita, aparent.

1) TOP 10: Cele mai frumoase telefoane mobile din ultimii trei ani de zile

TOP 10: Cele mai frumoase telefoane mobile din ultimii trei ani de zileJudecăm cu toții telefoanele în special după design și mai ales pentru că învelișul exterior dezvăluie atât personalitatea telefonului, cât și a posesorului. Topul este alcătuit de Emil Dragota și include modele ca LG Optimus White, Galaxy Nexus, Motorola RAZR, dar și Nokia N9 și iPhone 4. Observați abundența de terminale Android aici, nu mai puțin de 8 din 10, semn că varietatea partenerilor hardware pentru Google are și efecte pozitive, cum ar promovarea de designuri variate. și asta spre deosebire de unicul iPhone sau de reciclatele Lumia...

Vine o săptămână caniculară, o săptămână în care vă vom prezenta mostre de fotografii și clipuri realizate cu Nokia 808 PureView, plus recenzia sa detaliată. Urmează și multe alte topuri și editoriale, deci stați pe aproape pentru a ne prinde exclusivitățile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×