Noul HTC One Își face apariția Într-un prim test benchmark; reușește să Îl depășească pe Galaxy Note 3 și pe Galaxy S5

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.885 ori
<b>Noul HTC One Își face apariția Într-un prim test benchmark; reușește să Îl depășească pe Galaxy Note 3 și pe Galaxy S5</b>Cu 20 de zile înaintea evenimentului de lansare a noului HTC One, care din câte se pare va fi numit - Noul HTC One, iată că terminalul în cauză își face apariția în cadrul testului benchmark AnTuTu, test în care reușește să îl întreacă pe...

Cu 20 de zile înaintea evenimentului de lansare a noului HTC One, care din câte se pare va fi numit - Noul HTC One, iată că terminalul în cauză își face apariția în cadrul testului benchmark AnTuTu, test în care reușește să îl întreacă pe Galaxy Note 3.

Din câte se poate observa în fotografia de mai sus, Noul HTC One obține un scor destul de mare comparativ cu Samsung Galaxy Note 3, device ce este clasat în cateogoria celor mai puternice terminale aflate pe piață în acest moment.

HTC M8 benchmarks vs Galaxy S5

De asemenea, pe lângă fotografia cu rezultatele benchmark a lui HTC M8, și-a făcut apariția și o captură de ecran cu rezultatele lui Galaxy S5, terminal ce se apropie de performanțele lui HTC M8, și care în același timp obține un scor mai mare decât Galaxy Note 3.

Se zvonește că Noul HTC One va dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 Ghz, un GPU Adreno 330, 2 GB RAM, 32 sau 64 GB de stocare și un display Super LCD 3 Full HD de 5 inch. De asemenea, acesta va sosi cu noua interfață customizată de către HTC, și anume Sense 6.0.

Mulțumim pentru pont lui Drajneanu Gelu!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×