Un nou teaser de la ASUS pentru MWC 2013: statuia cu PadFone 3/FonePad? (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 853 ori
<b>Un nou teaser de la ASUS pentru MWC 2013: statuia cu PadFone 3/FonePad? (Video)</b>După ce ASUS a cucerit biserica Sagrada Familia cu un OZN metalic, astăzi compania asiatică postează pe web un nou teaser pentru prezentarea sa de la MWC 2013. Vă reamintesc că luni, pe 25 februarie începe MWC 2013 oficial, deși chiar și în...

După ce ASUS a cucerit biserica Sagrada Familia cu un OZN metalic, astăzi compania asiatică postează pe web un nou teaser pentru prezentarea sa de la MWC 2013. Vă reamintesc că luni, pe 25 februarie începe MWC 2013 oficial, deși chiar și în acest weekend vor mai exista 2-3 evenimente.

​

Emil Dragotă se afla deja la fața locului, în Barcelona, dar haideți să revenim între timp în România, unde aruncăm o privire asupra acestui teaser video. Observăm o statuie din Barcelona care prinde viață și începe să poarte o convorbire telefonică folosindu-se de ceea ce pare a fi un hibrid dintre un telefon și o tabletă. Să fie vorba de ASUS PadFone 3?

Ar putea fi vorba și despre tableta Fonepad, terminal de 7 inch cu funcție de telefon și procesor Intel la bord, plus Android Jelly Bean. S-a vorbit recent și despre potențialul unui Padfone cu Windows Phone pe partea de telefon și Windows 8 sau Win RT pe partea de tableta. Să fie acest device? Vom afla mai multe începând cu 25 februarie!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×