Noi informatii despre iPhone 5 si imagini in premiera cu iPhone 4, varianta Verizon

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.160 ori
<b>Noi informatii despre iPhone 5 si imagini in premiera cu iPhone 4, varianta Verizon</b>In vreme ce BGR ne informeaza ca iPhone 5 a intrat in stadiul de "teste de verificare hardware", ni se confirma ca va exista o versiune noua a lui iPhone 4, cea care va sosi prin operatorul Verizon in urmatoarele luni. Nimic nou aici, stiam de acest...

In vreme ce BGR ne informeaza ca iPhone 5 a intrat in stadiul de "teste de verificare hardware", ni se confirma ca va exista o versiune noua a lui iPhone 4, cea care va sosi prin operatorul Verizon in urmatoarele luni. Nimic nou aici, stiam de acest terminal de ceva timp, dar iata ca acum blogul richyrich.net ne ofera si imagini cu acest handset, disponibile mai jos.

Purtand numele de cod N92DVT, mentionat si in august drept reprezentativ pentru iPhone 4, varianta CDMA, acest terminal a fost fotografiat intr-un service din Vietnam. Particula "DVT" inseamna "Design Verification Test", ceea ce inseamna ca handsetul este in fazele finale ale procesului de testare, inainte de a intra in productie.

E foarte posibil ca acest iPhone 4 sa fie unul global si sa suporte atat conectivitate CDMA, cat si GSM. Sursa acestor imagini afirma ca handsetul include un slot micro-sim, ca si actuala versiune GSM, iar in ce priveste OS-ul, deocamdata este folosita platforma de test "inferno". Oare va anunta Apple noul iPhone 4 inainte de perioada sarbatorilor sau va astepta inceputul lui 2011?

Noi informatii despre iPhone 5 si imagini in premiera cu iPhone 4, varianta Verizon

Noi informatii despre iPhone 5 si imagini in premiera cu iPhone 4, varianta Verizon

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×