Noi modele Sony Ericsson XPERIA, prezentate la Mobile World Congress 2011 În februarie

2.233 ori
<b>Noi modele Sony Ericsson XPERIA, prezentate la Mobile World Congress 2011 În februarie</b>în vreme ce PlayStation Phone nu a fost confirmat încă oficial, dar se zvonește că va purta numele de XPERIA Play, aflăm că Sony Ericsson mai pregătește o serie de terminale din aceeași serie pentru MWC 2011. SE a anunțat că va prezenta o...

în vreme ce PlayStation Phone nu a fost confirmat încă oficial, dar se zvonește că va purta numele de XPERIA Play, aflăm că Sony Ericsson mai pregătește o serie de terminale din aceeași serie pentru MWC 2011. SE a anunțat că va prezenta o serie de modele noi de smartphone-uri la Mobile World Congress 2011, care are loc în februarie la Barcelona.

E foarte posibil ca printre modelele lansate pe 13 februarie să se numere și PlayStation Phone aka Zeus aka Z1. Noi sperăm în continuare ca terminalul să își facă apariția și la CES 2011, care va debuta la începutul lunii ianuarie. Oare cum vor arăta noile telefoane XPERIA, având în vedere că PSP Phone este doar unul dintre ele?

Probabil vom vedea un cameraphone de 16 megapixeli, un alt terminal axat pe media/muzica/video HD, un model business și în cele din urmă și cel axat pe gaming/PSP. Câtă vreme platforma lor de bază este Android 2.3 sau chiar 3.0 nu avem nicio obiecție..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×