Noi promoții eMAG.ro: cască Bluetooth cadou la smartphone Samsung, telefon cadou la tabletă Allview

2.172 ori
<b>Noi promoții eMAG.ro: cască Bluetooth cadou la smartphone Samsung, telefon cadou la tabletă Allview</b>eMAG.ro are o serie de noi terminale în ofertă sa, plus câteva promoții pentru cele deja existente. Remarc aici prezenta noii tablete Toshiba Excite Pure AT10, model de 10 inch anunțat cu puțin timp în urmă și disponibil la acest retailer la...

eMAG.ro are o serie de noi terminale în ofertă sa, plus câteva promoții pentru cele deja existente. Remarc aici prezenta noii tablete Toshiba Excite Pure AT10, model de 10 inch anunțat cu puțin timp în urmă și disponibil la acest retailer la prețul de 1.299 lei, cu husa cadou.

Tot la capitolul device-uri noi se numără și tableta Acer Iconia A1, cu ecran de 7.9 inch, 16 GB memorie internă, procesor quad core Mediatek și Android 4.2, la prețul de 899 lei. eMAG.ro are în oferă și tableta ASUS MeMo Pad HD 7, la prețul de 699 lei. Acest terminal ne-a surprins plăcut în recenzia de aici, printr-o cameră care filmează Full HD destul de bine.

Aflați că retailerul vă oferă un iPhone 4 la prețul de 1.599 lei, iar pe lista de reduceri se afla și tableta Samsung Galaxy Note 8.0 în versiunea 3G, care costă doar 2.049 lei, după o reducere de 150 de lei. O ofertă interesantă este și cea pentru tableta Allview Alldro 3 Speed Duo, care costă 799 lei și vine cu telefon mobil cadou.

Handsetul cadou este Allview L4. Interesant e că eMAG.ro are și o promoție Samsung activă, astfel că smartphone-urile din ofertă sa, fie că e vorba de Galaxy S4, S3, S3 Mini, S Advance sau Galaxy Grandvin cu o cască Bluetooth cadou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×