Ubuntu rulează pe Meizu MX3; Iată un demo (Video)

1.271 ori
<b>Ubuntu rulează pe Meizu MX3; Iată un demo (Video)</b>Meizu MX3 a fost surprins rulând Ubuntu în ultimele zile, iar mai jos aveți un demo video al acestei inițiative. Atunci când MX3 se va lansa în acest an in aceasta versiune, el va fi unul dintre primele smartphone-uri care vin cu Ubuntu Linux...

Meizu MX3 a fost surprins rulând Ubuntu în ultimele zile, iar mai jos aveți un demo video al acestei inițiative. Atunci când MX3 se va lansa în acest an in aceasta versiune, el va fi unul dintre primele smartphone-uri care vin cu Ubuntu Linux preinstalat.

Menționez că acest telefon e deja disponibil pe piață, dar într-o versiune cu Android doar. La MWC 2014 a apărut și varianta cu Ubuntu la bord și nu pot să zic că sunt uimit de demo-ul din acest clip, deoarece am văzut acest OS rulând și pe Nexus 4 și Nexus 7 de aproximativ jumătate de an. Interfața pe care o vedem aici pare finisata și îmi place foarte mult acea tastatură virtuală comodă și fără margini.

Acest UI este simplu, mai ales dacă ne uităm la setări sau la lipsa de tranziții cu efecte fancy. Am văzut și un concept foarte interesant al zonei de notificări cu un swipe lateral pentru a trece la diferite moduri de funcționare ale acelei zone (toggleuri sau notificări propriu zise). Văzând în această săptămână Firefox UI și Ubuntu în acest caz ne dăm seama că acum iOS și Android nu mai au nici o scuză să nu arate perfect în următoarele versiuni, având astfel de concurență.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×