Telefoanele rezistente la apă vor cuceri și segmentul midrange În 2015

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.313 ori
<b>Telefoanele rezistente la apă vor cuceri și segmentul midrange În 2015</b>Se pare că începând de la anul ideea de telefon rezistent la apă și praf nu va mai fi asociată doar cu flagshipurile. Astfel, în 2015 până și modelele midrange vor avea parte de acest atribut. &nbsp; &nbsp; în acest moment două din trei mari...

Se pare că începând de la anul ideea de telefon rezistent la apă și praf nu va mai fi asociată doar cu flagshipurile. Astfel, în 2015 până și modelele midrange vor avea parte de acest atribut.

în acest moment două din trei mari flagshipuri pe 2014 sunt rezistente la apă: Samsung Galaxy S5 și Sony Xperia Z2, în vreme ce HTC One M8 nu are această dotare. Sunt destul de sigur că nici iPhone 6 nu o va avea, deci 50% din modelele de top din acest an se încadrează în categoria waterproof. Aparent și LG G3 e gata să intre în acest club select, deci numărul e în creștere.

Ce e drept, Sony are telefoane midrange rezistene la apă, dar ele costă destul de mult, între 400 și 500 de dolari. Aparent Sony lucrează cu furnizorii de componente pentru a atinge un preț mai accesibil pentru aceste modele și se dorește scăderea preturilor componentelor rezistente la apă. Companii precum HTC, Motorola sau Lenovo au și ele de gând să speculeze popularitatea acestui segment cu modele noi.

Cum vi se pare conceptul de rezistență la apă? O funcție necesară sau doar o fiță?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×