Noi terminale Motorola Q, pe lista de asteptare

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.789 ori
<b>Noi terminale Motorola Q, pe lista de asteptare</b>Pe langa feature-urile terminalelor Motorola Q9m si Q9h, noul site promotional Moto Q9 prezinta o serie de telefoane din seria Q, neanuntate inca. Modelele Q9m si Q9h sunt flancate de doua siluete innegrite, in cadrul site-ului mentionat anterior. Se...

Pe langa feature-urile terminalelor Motorola Q9m si Q9h, noul site promotional Moto Q9 prezinta o serie de telefoane din seria Q, neanuntate inca.

Modelele Q9m si Q9h sunt flancate de doua siluete innegrite, in cadrul site-ului mentionat anterior. Se presupune ca aceste siluete ar fi variante ale terminalelor Motorola Q, dar nu se cunosc inca feature-urile telefoanelor. Mentionam faptul ca modelul Q9m va fi lansat pe 20 august, sub forma unui smartphone multimedia care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0.

Motorola Q9h va fi disponibil prin intermediul AT&T (spre deosebire de Q9m, prin Verizon), reprezentand o varianta HSDPA 3G a terminalului dotat cu Windows Mobile 6. Sa fie siluetele negre versiuni dotate cu GPS si Wi-Fi ale acestor telefoane din seria Q? Putem doar sa asteptam un comunicat oficial al producatorilor, speculand pe seama unor imagini, de vreme ce nu beneficiem inca de specificatii tehnice reale.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×