Noi zvonuri cu privire la planurile de viitor ale companiei HTC; HTC M8 urmașul lui One (M7)

1.618 ori
<b>Noi zvonuri cu privire la planurile de viitor ale companiei HTC; HTC M8 urmașul lui One (M7)</b>O nouă serie de zvonuri legate de HTC One, dezvăluie câteva planuri ale companiei pentru următoarele luni și pentru anul 2014. S-ar părea că o mare varietate de modele se află deja în producție.&nbsp; &nbsp; HTC One ar putea beneficia de un...

O nouă serie de zvonuri legate de HTC One, dezvăluie câteva planuri ale companiei pentru următoarele luni și pentru anul 2014. S-ar părea că o mare varietate de modele se află deja în producție. 
 
HTC One ar putea beneficia de un upgrade în 2013
 
Aparent, HTC se gândește să facă un upgrade al lui HTC One în cursul acestui an, acesta va dispune de noi componente interne în comparație cu modelul actual. Una dintre modificările aduse ar putea fi folosirea unui procesor Snapdragon 800 în schimbul lui Snapdragon 600. Acest zvon chiar poate deveni realitate, la fel cum anul trecut cei de la HTC au lansat HTC One X+ (octombrie 2012) la câteva luni după lansarea lui HTC One X (aprilie 2012), acest lucru se poate întâmpla și în cazul lui HTC One. De asemenea se zvonește că HTC va lansa și un phablet One, care să concureze cu Sony Xperia Z Ultra și cu viitorul Galaxy Note III.

 
HTC Butterfly va deveni One
 
După ce noul Butterfly S a fost anunțat luna trecută, se pare că HTC este interesată de unirea celor două familii de smartphone-uri, pentru a crea o linie de device-uri Android cât mai puternică. După ce ar intra în gama de telefoane One, actualul Butterfly ar putea fi vândut ca un HTC One fabricat din plastic. Momentan nu trebuie să dăm mare importanță acestor zvonuri, dar ideea nu sună deloc rău.

Noi zvonuri cu privire la planurile de viitor ale companiei HTC; HTC M8 urmașul lui One (M7)

 
HTC M8 va veni în 2014
 
Potrivit acelorași surse, HTC M8 va fi succesorul lui HTC One anul viitor. Cum M7 a fost numele de cod pentru HTC One, are logică să auzim despre un M8 ce va fi lansat anul viitor. Compania HTC deja discută despre M8, dar folosește nume de cod diferite pentru a opri scurgerile de informații. HTC ar putea păstra numele One pentru viitoarea generație, la fel cum Apple face cu modelele de iPad. HTC One 2 sună prea excentric, iar HTC One S deja există pe piață. Cu toate acestea, se pare că cei de la HTC lucrează din greu pentru a avea o gamă largă de device-uri care să concureze cu seria de terminale Galaxy a celor de la Samsung. Momentan nu putem face altceva decât să așteptăm posibila confirmare a acestor zvonuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×