Nokia 10 primeşte randări concept convingătoare, inspirate de scăpările recente; Iată mecanismul penta lens din spatele său! (Video)

1.482 ori
<b>Nokia 10 primeşte randări concept convingătoare, inspirate de scăpările recente; Iată mecanismul penta lens din spatele său! (Video)</b>Pe baza scăpărilor din ultima vreme, flagship-ul Nokia 10 primește astăzi o serie de randări concept foarte convingătoare - imagini în care putem vedea cum se prezintă mecanismul compus din 5 camere foto. Sunt reprezentate și diferite

Săptămâna trecută au apărut extra detalii despre modul în care avea să opereze telefonul cu 5 camere de la Nokia, aşa numitul Nokia 10. Asta după ce scăpase o schiţă cu acel terminal. Aveam să aflăm că de fapt primim un modul principal cu 2 senzori şi unul rotativ cu restul de senzori. Acum designerii de la TargetYouTube au luat toate informaţiile şi le-au transformat într-o serie de randări. Rezultatul se vede mai jos.

Nokia 10

Reţineţi că acesta este un telefon concept, deci Nokia 10 (2018) ar putea să nu arate aşa în realitate. Mecanismul camerei din spate aminteşte puţin de Lumia 950 ca design şi dacă ar fi ieşit mai mult în relief şi era mai mare poate chiar ar fi adus cu Lumia 1020. Observăm că terminalul trece la un panou 18:9, rotunjit pe laturi, iar scanner-ul de amprente se află în spate, nu în faţă ca la Nokia 8.

În condiţiile în care nu există nici măcar un Nokia 9 lansat oficial, e prematur să ne gândim la Nokia 10... Totuşi scăpările apar în număr tot mai mare şi tindem să credem că terminalul e real. Optica Zeiss e la posturi şi avem şi panouri 3D din sticlă în faţă şi spate, plus ramă din aluminiu. Telefonul este certificat IP68, pentru rezistenţa la apă şi praf şi vine cu ecran Super AMOLED.

În spate se află o cameră duală cu rezoluţie de 19 MP, iar în faţă o cameră de 13 MP, tot duală. Totuşi, camera principală duală este completată de obiective secundare care se vor roti şi vor oferi extra zoom.. Încă nu îmi este clar acest procedeu, deci aşteptăm scăpări mai clare. Între timp puteţi savura acest video cu conceptul lui Nokia 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×