Nokia 2 ar putea fi lansat pe 31 octombrie; HMD Global programează un eveniment pentru acea dată

843 ori
<b>Nokia 2 ar putea fi lansat pe 31 octombrie; HMD Global programează un eveniment pentru acea dată</b>În această dimineață am aflat că un retailer american a listat smartphone-ul Nokia 2 în varianta dual-SIM la suma de doar 99 dolari, semn că debutul terminalului este foarte aproape. Această lansare ar putea veni chiar de Halloween

Nokia 2 are toate şansele să debuteze pe 31 octombrie, după ce HMD Global a anunţat organizarea unui eveniment de lansare pe 31 octombrie. Acesta se va desfăşura în India şi vine după o sumedenie de scăpări ale telefonului entry level.

Nokia 2

E drept că auzisem cu câteva săptămâni în urmă că Nokia 2, 7 şi 9 ar fi fost amânate până în 2018. Totuşi, Nokia 7 a debutat în China săptămâna trecută, iar Nokia 9 şi Nokia 2 apar tot mai des în scăpări. Mai mult de atât Nokia 2 a fost listat deja de un retailer american la suma de 99 dolari, iar acelaşi handset a fost certificat în Rusia. Dacă nici acestea nu sunt dovezi că e gata de lansare... nimic nu e.

Invitaţia la debutul din India al telefonului afirmă că va avea loc "o adunare în exclusivitate pentru a prezenta următorul prag al telefoanelor Nokia". Ar putea fi doar un debut local pentru Nokia 7, care deja a început să strângă un număr măricel de precomenzi în China. Pe de altă parte, Nokia 2 e genul de telefon care s-ar vinde bine pe pieţe emergente ca India sau Mexic, unde preţul de 99 de dolari îl favorizează.

Pe lângă faptul că este un telefon entry level, iese în evidenţă bateria sa de 4000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×