Nokia 311 În imagini proaspate, telefon S40 cu design plăcut, interfața similară cu cea de pe N9

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.386 ori
<b>Nokia 311 În imagini proaspate, telefon S40 cu design plăcut, interfața similară cu cea de pe N9</b>Cu puțin timp în urmă vă prezentam câteva imagini cu noi telefoane Nokia S40 full touch care au ajuns pe web din greșeală. Ei bine, scăpările continuă, astăzi cu porțiuni din manualul lui Nokia 311 și imagini cu acesta. E interesant faptul...

Cu puțin timp în urmă vă prezentam câteva imagini cu noi telefoane Nokia S40 full touch care au ajuns pe web din greșeală. Ei bine, scăpările continuă, astăzi cu porțiuni din manualul lui Nokia 311 și imagini cu acesta. E interesant faptul că manualul acestui telefon este creat în stil benzi desenate, o abordare amuzantă și interesantă pentru un terminal mobil al anului 2012.

Ce se remarcă din start este interacțiunea pe bază de swipe cu meniurile telefonului. Avem o grilă de iconuri în centru și întreaga interfața și controlul sau îmi amintesc mult de MeeGo și Nokia N9. Observați grila de aplicații în centru, homescreen-ul în stânga și un dialer în dreapta. Pe Nokia 311 se poate folosi swipe și pentru a răspunde la telefon și avem și câteva widgeturi foarte arătoase la dispoziție. Să fie acesta un MeeGo Lite mai degrabă decât S40?

Sau proiectul Meltemi a generat în sfârșit un OS de calitate pentru telefoane low end? Pana si pinch to zoom si-a gasit loc aici... în orice caz, sunt sigur că Nokia ar da lovitura dacă ar pune în vânzare telefoane cu specificații modeste și un sistem de operare de acest gen. Nici telefoanele Asha nu arată deloc rău la acest capitol, iar dacă lucrurile evoluează astfel, va fi foarte greu să spunem ce e smartphone și ce nu la Nokia.

Nokia 311

Nokia 311 Swype

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×