Qik in actiune pe Nokia N97 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.711 ori
<b>Qik in actiune pe Nokia N97 (Video)</b>Nokia N97 beneficiaza de atentie si din partea oamenilor importanti in domeniul online-ului si al serviciilor mobile, co-fondatorul si vicepresedintele Qik prezetandu-ne un demo al aplicatiei realizate de compania sa pe faimosul N97: Handsetul foloseste...

Nokia N97 beneficiaza de atentie si din partea oamenilor importanti in domeniul online-ului si al serviciilor mobile, co-fondatorul si vicepresedintele Qik prezetandu-ne un demo al aplicatiei realizate de compania sa pe faimosul N97:

Handsetul foloseste aplicatia Qik pentru a face streaming video live de pe telefonul mobil direct pe web, astfel ca prietenii dumneavoastra si contactele vor putea vizualiza in timp real ceea ce se afla pe ecranul handsetului dumneavoastra. Interesant este faptul ca Nokia N97 permite si folosirea functiei "Share on Ovi", pe langa caracteristicile clasice ale lui Qik.

In clipul de mai sus puteti observa cum vicepresedintele Qik inregisteaza o persoana, ale carei miscari pot fi vizualizate in timp real pe un laptop, prin streaming video live.

Sursa: Dailymobile.se

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×