Nokia 5800 primeste un update rapid de firmware, la versiunea 20.0.012

2.615 ori
<b>Nokia 5800 primeste un update rapid de firmware, la versiunea 20.0.012</b>Dupa ce am vazut un ghid al incepatorului, menit sa ii ajute pe noii posesori ai lui Nokia 5800 XpressMusic, iata ca a venit si momentul sa aplicam pasul 2 al acelui ghid: update-ul de firmware. Acesta a ajuns acum la versiunea 20.0.012 si poate fi...

Dupa ce am vazut un ghid al incepatorului, menit sa ii ajute pe noii posesori ai lui Nokia 5800 XpressMusic, iata ca a venit si momentul sa aplicam pasul 2 al acelui ghid: update-ul de firmware.

Acesta a ajuns acum la versiunea 20.0.012 si poate fi realizat cu ajutorul unui PC ce foloseste softul Nokia Software Updater. Un utilizator de pe nokiaexperts.com afirma ca, in ciuda faptului ca update-ul se poate realiza si direct de pe telefon, el nu a reusit acest lucru, deoarece noul firmware nu aparea drept disponibil, in schimb aparea pe PC.

Noul firmware va ocupa 133 MB de memorie si va permite sa va updatati telefonul, pastrand in acelasi timp toate aplicatiile si serviciile. Imbunatatirile aduse de versiunea 20.0.12 includ informatii tip geotagging disponibile acum in meniul Camera, adaugarea unei aplicatii Dictionar (cu suport pentru numeroase limbi straine) si adaugarea unei aplicatii pentru updatatea softurilor Nokia instalate pe terminal.

Dupa instalarea firmware-ului, veti observa ca handsetul functioneaza mai rapid, iar performanta sa a crescut, in special in aplicatii gen Gallery. In plus, datorita update-ului, playback-ul clipurilor video Flash/FLV se realizeaza mai usor si au disparut si problemele cu YouTube.

Optiunea de cautare in meniul standby va cauta atat printre continuturile de pe telefon, cat si pe Internet, iar ca ultima modificare, noul firmware aduce si imbunatatiri cosmetice (efecte, in special in Gallery).

Sursa: Nokiaexperts.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×