Nokia N85 mai bun decat N96 intr-o recenzie recenta

4.291 ori
<b>Nokia N85 mai bun decat N96 intr-o recenzie recenta</b>Daca v-ati intrebat vreodata care este terminalul care il depaseste calitativ pe Nokia N96, iata ca primim raspunsul acum, fiind vorba despre un alt telefon Nokia, N85, analizat intr-o recenzie in limba italiana. Reviewerii sunt convinsi ca N85 este mai...

Daca v-ati intrebat vreodata care este terminalul care il depaseste calitativ pe Nokia N96, iata ca primim raspunsul acum, fiind vorba despre un alt telefon Nokia, N85, analizat intr-o recenzie in limba italiana.

Reviewerii sunt convinsi ca N85 este mai bun decat N96, in ciuda faptului ca terminalul din urma a fost promovat mai puternic de catre Nokia. In analiza terminalului se afirma ca N85 este un telefon "foarte, foarte frumos", plus ca poate fi considerat cel mai bun terminal Symbian de pe piata. Acest telefon poate fi ales in locul lui N96, daca sunteti gata sa renuntati la camera performanta sau suportul DVB-H.

In cadrul recenziei este laudat si display-ul OLED, calitatea audio si functiile GPS/multimedia. Mecanismul glisant al lui N85 este in mod clar mai bun decat cel de pe N95 spre exemplu, iar sistemul sau este foarte solid si stabil. N85 are aproximativ 72MB liberi, suma care scade la 58/60 MB atunci cand folositi diferite aplicatii. Navigarea se realizeaza foarte rapid, atat prin WiFi, cat si 3G, iar paginile web se incarca extrem de rapid, pana si in mod GSM.

GPS-ul permite utilizarea functiei de geotagging al pozelor si a lui Nokia Maps, in vreme ce suportul Bluetooth va permite atasarea unei mici tastaturi si a castilor BH-501 fara probleme. N-Gage este in actiune pe N85, oferind jocuri de top pe un ecran perfect pentru gaming. Daca doreati sa cumparati un N96, iata ca aveti toate motivele sa nu o faceti, optand in schimb pentru N85.

Sursa: Engadget

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×