Nokia 5800 XpressMusic primeste un update de software; prezenta puternica la concertul In Flames

1.859 ori
<b>Nokia 5800 XpressMusic primeste un update de software; prezenta puternica la concertul In Flames</b>Nokia tocmai a anuntat disponibilitatea unui update de software foarte important pentru terminalul Nokia 5800 XpressMusic, pe care l-am putut vedea in actiune luni, 30 martie, in cadrul concertului In Flames, din Bucuresti. Handsetul a fost prezent in...

Nokia tocmai a anuntat disponibilitatea unui update de software foarte important pentru terminalul Nokia 5800 XpressMusic, pe care l-am putut vedea in actiune luni, 30 martie, in cadrul concertului In Flames, din Bucuresti. Handsetul a fost prezent in mana a numerosi utilizatori, care au inregistrat sau fotografiat momentele ale showului, in ciuda problemelor camerei telefonului in conditii de iluminare slaba.

Revenind la update, acesta aduce imbunatatiri ale emailului si downloaduri mai rapide de date prin intermediul webului. De asemenea, interfata Symbian S60 5th Edition este mai rapida, dupa instalarea noului soft. Printre noile functii se numara si o cautare imbunatatita pe terminal si cateva optiuni noi ale camerei (mod burst, suport pentru captura de instantanee in cazul camerei secundare).

Nokia 5800 XpressMusic
primeste si un dictionar mobil, cu suport pentru 38 de limbi si playback vocal, plus o functie Application Update, care permite verificarea update-urilor softurilor de pe handset. Daca doriti sa instalati update-ul, aruncati o privire la aceasta adresa.

Via: [Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×