RaceChrono 1.2 beta pentru Windows Mobile, softul pilotilor de curse amatori

1.405 ori
<b>RaceChrono 1.2 beta pentru Windows Mobile, softul pilotilor de curse amatori</b>RaceChrono este o aplicatie destinata celor care practica sporturi auto, fie in competitii organizate, fie prin stilul agresiv de condus din viata de zi cu zi. Iata ca softul este acum disponibil si in varianta Windows Mobile, dar mai multe informatii...

RaceChrono este o aplicatie destinata celor care practica sporturi auto, fie in competitii organizate, fie prin stilul agresiv de condus din viata de zi cu zi. Iata ca softul este acum disponibil si in varianta Windows Mobile, dar mai multe informatii aflati in randurile urmatoare.

RaceChrono 1.2 beta foloseste GPS-ul si accelerometrul celor mai avansate smartphone-uri pentru a masura durata unui tur de pista si alte date ce au legatura cu performanta masinii dumneavoastra. Echipa de pasionati de curse auto de la RaceChrono a anuntat chiar ieri lansarea noii versiuni a softului, ceea ce inseamna ca utilizatorii sai vor putea monitoriza performantele bolidului personal.

Apoi, ei vor interpreta datele pe PC si isi vor putea adapta automobilul si stilul de condus in functie de acestea. Aplicatia poate fi descarcata de aici, cu mentiunea ca este totusi in faza beta si ii lipsesc functii ca descarcarea unor noi circuite si suportul OBD-II. Acest beta expira in data de 31 mai si va reamintim ca feedbackul dumneavoastra este foarte util pentru developeri.

Via: [Racerchrono.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×