Nokia se aliaza cu Ericsson; o noua fabrica in Romania?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.920 ori
<b>Nokia se aliaza cu Ericsson; o noua fabrica in Romania?</b>In vreme ce in SUA tocmai debuteaza showul CTIA, Nokia a organizat o conferinta de presa fulger, in care a anuntat ca isi va uni fortele cu Ericsson. Declaratia vine prin intermediul mai-marilor celor 2 companii, Olli-Pekka Kallasvuo (Nokia) si...

In vreme ce in SUA tocmai debuteaza showul CTIA, Nokia a organizat o conferinta de presa fulger, in care a anuntat ca isi va uni fortele cu Ericsson. Declaratia vine prin intermediul mai-marilor celor 2 companii, Olli-Pekka Kallasvuo (Nokia) si Carl-Henric Svanberg (Ericsson).

De asemenea, dupa ce Ericsson a stabilit un nou record al vitezelor HSPA, de pana la 56 Mbps, iata ca nou formata companie, Nokisson anunta ca va lansa un handset cu suport pentru acest tip rapid de conectivitate. Va reamintim ca Ericsson si-a vandut cota parte celor de la Sony, care vor profita de ocazie pentru a anunta astazi in sfarsit detalii in legatura cu mult-asteptatul PSP Phone.

Motivul amanarii? Masaru Ibuka, fondatorul companiei nipone, afirma ca nu a dorit sa lanseze un handset PlayStation pana acum, din cauza colaborarii cu Ericsson, spunand ca au gresit impartind succesul cu seriile Walkman si Cyber-Shot. Nokisson mai vine cu o bomba astazi si dupa ce fabrica de la Jucu incepuse deja sa produca terminale pe banda rulanta, iata ca gigantul isi va muta intreaga productie in Romania, mai precis in Belesti, judetul Arges.

Vom reveni peste cateva ore cu informatii in premiera despre PSP Phone!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×