Google ar putea achiziționa divizia Health a celor de la Nokia (Zvon)

649 ori
<b>Google ar putea achiziționa divizia Health a celor de la Nokia (Zvon)</b>Sub formă de zvon sosește astăzi informația referitoare la faptul că cei de la Google au în plan achiziția diviziei Health a celor de la Nokia, filială cunoscută anterior sub denumirea Withings. Acest departament se ocupă cu dezvoltarea de produse

Înainte de preluarea HMD Global, cei de la Nokia achiziționau compania franceză Withings pentru suma de 191 milioane de dolari. A urmat un rebranding pentru produsele din zona Health realizate de către această firmă, iar acum în prima parte a lui 2018 am aflat că afacerea nu este tocmai profitabilă.

S-a adus în discuție și posibilitatea vânzării acestei divizii, iar astăzi descoperim pe seama unui memo faptul că Google s-ar afla pe lista de companii interesate de Nokia Health. Mai precis, în documentul cu pricina este menționată filiala Nest care la ora actuală este reintegrată în divizia hardware Google.

Aparent, cei de la Nest ar fi fost deja în discuții pentru achiziția Nokia Health, iar acum odată cu reintegrarea se pare că afacerea este în continuare în desfășurare. Pe seama acestui detaliu iese la iveală posibilitatea ca Google să extindă zona de activitate a brandului Nest, urmând a se oferi pe viitor și produse din zona Health pe lângă cele Smart Home prezente la ora actuală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×