Noua interfata pentru Windows Mobile acum disponibila

1.612 ori
<b>Noua interfata pentru Windows Mobile acum disponibila</b>Trebuie sa recunoastem ca sunt multe lucruri pe care am dori sa le schimbam la celebrul sistem de operare Windows Mobile. Printre acestea se numara si interfata, care nu mai poate concura la ora actuala cu experienta touchscreen oferita de iPhone sau HTC...

Trebuie sa recunoastem ca sunt multe lucruri pe care am dori sa le schimbam la celebrul sistem de operare Windows Mobile. Printre acestea se numara si interfata, care nu mai poate concura la ora actuala cu experienta touchscreen oferita de iPhone sau HTC Touch. Va reusi noua interfata, V2R Active UI sa elimine acest handicap? Aflati, citind mai jos:

Nu am dori ca, dintr-un impuls de a depasi interfatele care fac legea la ora actuala, sa se lanseze un UI care sa ceara producatorilor sa creeze terminale superdotate. Temandu-ne de o interfata de tip Vista pe telefonul mobil, care ar cere cu siguranta o cantitate mare de RAM si multi Mhz din partea procesoarelor, putem totusi sa apreciem noul V2R Active UI. De mentionat este faptul ca noua interfata, disponibila pentru download la aceasta adresa http://www.v2r.ag/products/ este complet gratuita.

Singura intrebare pe care o avem este : "De ce nu a fost aceasta interfata inclusa in toate terminalele dotate cu sistem de operare Windows Mobile? ". Veti avea de ales numeroase stiluri de animatie, pachete de iconuri si aplicatii extra pentru a customiza noul UI. Intr-o incercare de a individualiza OS-ul Windows Mobile, producatorii interfatei ofera o alternativa destul de placuta pentru varianta standard inclusa in sistemul de operare. Va reusi oare sa concureze viitoare versiune de Windows Mobile cu restul sistemelor de operare care ruleaza pe terminalele mobile la ora actuala?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×