Nokia 6790 Mako isi face aparitia intr-o serie de imagini

2.806 ori
<b>Nokia 6790 Mako isi face aparitia intr-o serie de imagini</b>Va informam cu ceva timp in urma in legatura cu trio-ul de terminale Nokia care va cuceri piata americana, prin intermediul operatorului AT&T. Ei bine, iata ca unul dintre aceste handseturi, Nokia Mako tocmai si-a facut aparitia intr-o serie de imagini...

Va informam cu ceva timp in urma in legatura cu trio-ul de terminale Nokia care va cuceri piata americana, prin intermediul operatorului AT&T. Ei bine, iata ca unul dintre aceste handseturi, Nokia Mako tocmai si-a facut aparitia intr-o serie de imagini aparute pe web.

Nokia Mako va fi de fapt modelul Nokia 6790 si este foarte probabil ca numele sub care AT&T va vinde telefonul sa fie total altul. Nu avem de-a face cu un model high end, in ciuda faptului ca Mako este un smartphone care ruleaza Symbian S60 si trebuie sa mentionam ca designul acestui terminal este destul de ciudat, cel putin pentru Nokia.

Nokia 6790 Mako

El va atrage publicul american pasionat de "texting" si aflam ca AT&T va vinde telefonul incepand cu aceasta luna, probabil la un pret foarte mic si cu abonament pe 2 ani. Ati cumpara un astfel de handset "made for America"?

Nokia 6790 Mako

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×