Vesti de la fabrica Nokia Jucu (Romania) si 2 noi servicii autohtone de la Vodafone si Orange

5.218 ori
<b>Vesti de la fabrica Nokia Jucu (Romania) si 2 noi servicii autohtone de la Vodafone si Orange</b>Aruncand o privire rapida asupra peisajului comunicational autohton, descoperim ca initiativa celor de la Nokia la Jucu se dovedeste benefica pentru comuna din judetul Cluj. Astfel, bugetul acesteia a crescut cu 2.7 milioane de lei, proveniti din...

Aruncand o privire rapida asupra peisajului comunicational autohton, descoperim ca initiativa celor de la Nokia la Jucu se dovedeste benefica pentru comuna din judetul Cluj. Astfel, bugetul acesteia a crescut cu 2.7 milioane de lei, proveniti din impozitele si taxele aplicate finlandezilor in ultimul an. Intre timp Vodafone si Orange Romania pregatesc servicii noi pentru dumneavoastra...

Revenind pentru o clipa la Jucu, aflam ca banii rezultati din impozitarea Nokia vor fi folositi pentru construirea unui dispensar medical in comuna, repararea drumurilor si alimentarea cu apa a doua catune. In plus, se pare ca fabrica Nokia din Romania va fi unica in Europa, ea fiind singura care produce accesorii Nokia pentru consumatorii de pe "Batranul Continent".

Productia accesoriilor Nokia a debutat in urma cu cateva saptamani si va implica in procesul de asamblare inca 400 de persoane, numarul de angajati de la Jucu urmand sa ajunga la 1800-2000. Trecem acum in tabara celor de la Vodafone Romania, care tocmai au lansat un serviciu de asigurare a telefonului mobil. "Asigurarea mobila" va permite clientilor operatorului sa isi asigure orice dispozitiv de conectivitate mobila, inclusiv telefonul, in caz de furt sau deteriorare.

Vodafone i-ti asigura telefonul

Serviciul este disponibil de ieri, pentru toti clientii cu abonament nou incheiat, sau care achizitioneaza un handset sau modem USB nou. Puteti alege pachetul de asigurare Standard, care costa 1.99 euro pe luna sau cel Premium, pentru inca un euro in plus, sumele urmand sa fie incluse in factura.

In vreme ce primul pachet acopera situatiile in care produsul este furat sau distrus, fiind inlocuit cu unul in valoare de pana la 1000 de euro, cei care aleg varianta Premium vor beneficia si de asigurare in caz de defectiuni accidentale, furt sau deteriorare, terminalul fiind inlocuit cu unul in limita valorii de 1500 de euro.

Orange lanseaza un serviciu de transfer date

Intre timp, Orange Romania lanseaza de asemenea un serviciu, de transfer al continuturilor pentru telefoane mobile (agenda, mesaje, fotografii, muzica si tot soiul de informatii multimedia). Transferul se poate realiza de pe un mobil pe altul, la pretul de 5 euro (TVA inclus) sau pe un stick USB, la pretul de 3 euro (TVA inclus). Serviciul este compatibil cu orice terminal din portofoliul Orange si pentru toti utilizatorii de telefoane din Romania.

[Via: Capital.ro]
[Via: Curierulnational.ro]
[Via: Mediafax.ro]
[Via: Orange.ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×