Jocuri HD pe Nokia X7 - cele mai noi titluri Gameloft și EA - Avatar, NFS Shift și altele (Video)

3.677 ori
<b>Jocuri HD pe Nokia X7 - cele mai noi titluri Gameloft și EA - Avatar, NFS Shift și altele (Video)</b>Nokia X7 este pe lângă primul telefon cu Symbian Anna și un terminal multimedia al cărui potențial de divertisment l-am exploatat recent. Astfel, jocurile HD care nu funcționau pe HTC Sensation au rulat fără probleme pe X7, cu al său procesor de...

Nokia X7 este pe lângă primul telefon cu Symbian Anna și un terminal multimedia al cărui potențial de divertisment l-am exploatat recent. Astfel, jocurile HD care nu funcționau pe HTC Sensation au rulat fără probleme pe X7, cu al său procesor de 680 MHz.

Majoritatea titlurilor HD sunt produse de Gameloft, dar am apreciat și jocul celor de la Electronic Arts, NFS Shift. Acesta din urmă este și modalitatea prin care am luat contact prima oară cu Nokia X7, telefonul fiind scăpat pe web în 2010 într-un clip în care rula acest joc. Revenind la experiența mea cu jocurile pe X7, acestea includ nume precum Assassin's Creed, Avatar, Spiderman, NFS Shift și Hero of Sparta.

Hero of Sparta este un titlu de acțiune destul de sângeros și care amintește de God of War. Gameplay-ul sau este puțin repetitiv, dar dacă vă plac astfel de jocuri cu tematica mitologică/Grecia, îl veți aprecia. Avatar ne-a oferit nuanțe de albastru care se văd foarte bine pe ecranul lui X7, plus un gameplay variat, ce a inclus secțiuni de platforming, cățărări, lupte cu creaturile de pe planeta albastră din filmul lui James Cameron și multe altele.

NFS Shift s-a mișcat destul de bine, dar nu a adus nimic nou în peisajul simulatoarelor auto pe mobil. Assassin's Creed poate oferi ore de divertisment, dar preferatul meu a fost Spiderman, cu un gameplay fluid și rapid, numeroase atacuri și combo-uri și o grafică de calitate înaltă. Nokia X7 se dovedește a fi un gaming device destul de bun, mai ales că toate aceste jocuri sunt gratuite.

Vom reveni cu recenzia telefonului în zilele viitoare!

Puteți cumpăra Nokia X7 la prețul de 1.942 lei de la evoMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×