Nokia 8 Sirocco este înregistrat ca nume oficial; HMD ar putea aduce înapoi fashion phone-urile Nokia

2.166 ori
<b>Nokia 8 Sirocco este înregistrat ca nume oficial; HMD ar putea aduce înapoi fashion phone-urile Nokia</b>După ce în ultimele zile cei de la HMD Global au primit trademark-urile pentru folosirea denumirilor Asha și Xpress-on, iată că de astăzi finlandezii se mai pot folosi de un nume celebru și anume Sirocco. Aceștia chiar au întregistrat numele complet

HMD Global a înregistrat în această săptămână un nume care va aduce ceva nostalgie pasionaţilor şi fanilor Nokia şi anume Sirocco. Dacă în 2006 apărea fashion phone-ul Nokia 8800 Sirocco, acum ne pregătim de sosirea lui Nokia 8 Sirocco, care ar putea debuta la MWC 2018.

HMD a tot dat semne în ultima vreme că vrea să învie produse clasice, precum seria Asha, accesoriile Xpress On şi altele de gen. Maine poimâine revine şi telefonul de gaming N-Gage, ceea ce nu cred că ar supăra pe nimeni. Revenind la Nokia 8 Sirocco, acesta ar fi apărut asociat numelui de cod Nokia TA-1005, care în trecut a fost mai degrabă alipit lui Nokia 9 decât Nokia 8.

Aflăm că terminalul Nokia 8 Sirocco va avea un procesor Snapdragon 835, cameră duală de 12 MP + 13 MP, baterie de 3250 mAh. Va sosi cu un ecran OLED furnizat de LG şi o cameră selfie duală, iar în rest dotările rămân ca la Nokia 8. Ce era special la Sirocco-ul din 2006 era faptul că includea în componenţă sticlă de safir, panouri din oţel şi o husă de piele.

Posibil ca Nokia 9 nu să mai existe şi locul să fie luat de acest Nokia 8 upgradat... Aflăm la MWC 2018 și sigur mai vedem scăpări până atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×