Nokia 801T - telefon cu Symbian prezentat În China

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.884 ori
<b>Nokia 801T - telefon cu Symbian prezentat În China</b>Tocmai ce a fost prezentat un nou telefon cu Symbian, dar doar pe piața chineză. Și-a făcut apariția pe blogul oficial al Nokia, varianta asiatică. Nu au fost oferite prea multe detalii și mai ales nu se știe dacă va fi exportat și pe alte...

Tocmai ce a fost prezentat un nou telefon cu Symbian, dar doar pe piața chineză. Și-a făcut apariția pe blogul oficial al Nokia, varianta asiatică. Nu au fost oferite prea multe detalii și mai ales nu se știe dacă va fi exportat și pe alte piețe.

Se cunoaște că ar avea un display de 4 inch și asta mă duce direct cu gândul la ecranul de 4 inch de pe Nokia E7. La conectivitate se adaugă NFC și o antenă pentru tv. Presupun că nu va sosi și în Europa. Strategia finlandezilor este clară. în segmentul smartphone-urilor de top mizează pe Windows Phone și s-a strecut și N9 cu MeeGo, un fel de ultim mohican.

O să fie interesant cum o să scriu despre următoarele telefoane Nokia cu Symbian după ce vor renunța la acest nume din februarie 2012. O galerie de imagini cu Nokia 801:

Nokia 801T - telefon cu Symbian prezentat În China

Nokia 801T - telefon cu Symbian prezentat În China

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×