LG va oferi actualizări la Android 4.0 pe terminalele sale În trimestrul 2 2012

1.613 ori
<b>LG va oferi actualizări la Android 4.0 pe terminalele sale În trimestrul 2 2012</b>După ce Samsung și Sony Ericsson și-au dezvăluit planurile cu privire la actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich a terminalelor lor, este rândul celor de la LG să facă același lucru. Astfel aflăm că producătorul seriei de terminale...

După ce Samsung și Sony Ericsson și-au dezvăluit planurile cu privire la actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich a terminalelor lor, este rândul celor de la LG să facă același lucru. Astfel aflăm că producătorul seriei de terminale Android Optimus va începe să ofere Ice Cream Sandwich sub formă de update în trimestrul 2 al anului viitor.

Printre modelele menționate drept compatibile cu această actualizare se numără LG Optimus LTE, Prada phone by LG 3.0, LG Optimus 2X, LG Optimus Sol, LG myTouch Q și LG Eclipse. Acestea sunt smartphone-urile care vor beneficia de noul software în trimestrul 2 doar, în vreme ce în trimestrul 3 modele ca LG Optimus 3D, Optimus Black, Optimus Big, Optimus Q2 și Optimus EX vor face tranziția către noul OS.

în prealabil a existat o controversă pe seama lui LG Optimus 2X, primul telefon dual core din lume, care se zvonea că nu va primi Ice Cream Sandwich. E bine de știu că totul s-a clarificat și nu vor exista probleme. Evident, vor putea exista întârzieri ale sosirii lui Android 4.0, cauzate cel mai probabil de către operatori, care trebuie să se conformeze cerințelor LG. Aici apare și o problemă interesantă: dacă LG Optimus Sol primește actualizarea, de ce nu ar primi-o și HTC Desire, doar au specificații asemănătoare?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×