Nokia 9 apare în GFXBench cu Android 8.0 Oreo la bord

2.976 ori
<b>Nokia 9 apare în GFXBench cu Android 8.0 Oreo la bord</b>Cu toată această avalanşă de lansări de la IFA 2017 şi apoi debutul lui iPhone 8, au pierdut din intensitate scăpările de viitoare terminale Nokia. Nokia 9 e cunoscut de noi de ceva vreme, încă de pe vremea când îl confundam cu Nokia 8, iar azi apare..

Cu toată această avalanşă de lansări de la IFA 2017 şi apoi debutul lui iPhone 8, au pierdut din intensitate scăpările de viitoare terminale Nokia. Nokia 9 e cunoscut de noi de ceva vreme, încă de pe vremea când îl confundam cu Nokia 8, iar azi apare din nou într-o scăpare, de această dată în GFXBench.

Luna trecută vedeam indicii despre existenţa sa postate online de către Nokia Rusia. Apărea atunci şi o schiţă a terminalului, iar retaileri prea entuziaşti începuseră să listeze şi huse pentru acest device. Lucrul interesant legat de noua scăpare este că Nokia 9 apare în GFXBench cu Android Oreo la bord, figurând ca Android 8.0.0 aici. Viitorul flagship ar trebui să vină cu procesor Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

Nokia 9 apare în GFXBench cu Android 8.0 Oreo la bord

În benchmark apare cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, iar camera duala din spate ar trebui să fie fix cea de pe Nokia 8 din ce am înţeles. Terminalul va sosi cu certificare pentru rezistenţa la apă şi praf şi un preţ de aproximativ 749 euro, judecând după leakuri mai vechi. Acest model a fost deja certificat de FCC de ceva vreme şi nu avem încă o perioadă de lansare pentru el.

Puţin probabil să fie în decembrie, când tradiţional nu prea vin telefoane noi, sau în noiembrie când totul e pe bază de Black Friday. Poate luna viitoare…

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×