Nokia 8 apare într-o variantă de culoarea cuprului, pare să fie o unitate finalizată

2.188 ori
<b>Nokia 8 apare într-o variantă de culoarea cuprului, pare să fie o unitate finalizată</b>Fiecare zi ce trece ne aduce tot mai aproape de momentul cheie al noii istorii Nokia, în care vom lua contact cu flagship-urile companiei. Nokia 8 a fost în prim plan în ultimele zile, după ce a apărut în câteva imagini şi chiar a fost listat pe site-ul..

Fiecare zi ce trece ne aduce tot mai aproape de momentul cheie al noii istorii Nokia, în care vom lua contact cu flagship-urile companiei. Nokia 8 a fost în prim plan în ultimele zile, după ce a apărut în câteva imagini şi chiar a fost listat pe site-ul oficial Nokia China.

Până acum văzusem terminalul pe albastru, iar acum apare într-o nuanţă cunoscută drept "cupru", un soi de auriu roşiatic. Scăparea pe care o vedeţi aici ar proveni din fabrica Foxconn care se ocupă cu producţia acestui terminal. Acesta este un semn că handsetul este deja produs în masă şi ar putea debuta la finalul acestei luni, aşa cum se speculase.

Designul pare să fie identic cu ce am văzut în precedentele scăpări, cu un spate rotunjit şi buton Home fizic, dar de această dată carcasa pare mai glossy. Observăm camera duală în spate, cu optică Zeiss şi ceea ce pare a fi un telemetru laser. Unele surse afirmă că de fapt acela este un senzor pentru puls. A se remarca aici lipsa de branding Carl Zeiss, deşi sunt şanse mari ca optica nemţească să fie prezentă la bord totuşi.

Nokia 8 e aşteptat cu Android 7.1.1 la bord, cu procesor Snapdragon 835, 6 GB RAM şi doi senzori foto de 13 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×