Nokia a lansat aplicația Contacts Share pentru telefoanele din seria Lumia

900 ori
<b>Nokia a lansat aplicația Contacts Share pentru telefoanele din seria Lumia</b>Nokia nu a uitat de device-urile sale din seria Lumia cu Windows Phone 7. Au lansat o altă aplicație numită Contacts Share. Aceasta permite să împărtășești / să dai share unui contact către o altă persoană via vcards. Poți seta ce...

Nokia nu a uitat de device-urile sale din seria Lumia cu Windows Phone 7. Au lansat o altă aplicație numită Contacts Share. Aceasta permite să împărtășești / să dai share unui contact către o altă persoană via vcards. Poți seta ce informații să apară în acel vcard.

Trebuie să așteptați câteva zile până când această aplicație va fi disponibilă la nivel mondial, în Windows Phone 7 Marketplace. Cea mai interesantă aplicație promisă de Nokia pentru seria Lumia este Nokia Counters ce va permite să vezi câți MB de trafic internet via 3G au fost consumați / alte date legate de comunicațiile făcute pe smartphone-ul Lumia.

Marele ajuns la telefoanele Lumia este dat de faptul că nici măcar vârful de gamă - Lumia 900 - nu primește Windows Phone 8 ci se va mulțumi cu Windows Phone 7.8 care va aduce unele îmbunătățiri. Prețul lui Lumia 900 s-a mai așezat de la aprox 2.600 de lei a coborât pe la 1.999 lei, dar este loc și de mai bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×