Tabletă BlackBerry de 10 inch la orizont, lansare improbabilă

1.382 ori
<b>Tabletă BlackBerry de 10 inch la orizont, lansare improbabilă</b>RIM nu o duce bine, vânzările pentru BlackBerry scad puternic de la un trimestru la altul. Strategia lor pe 2012 este inexistentă. Nu au lansat niciun smartphone de top, nicio tabletă. Tocmai ce au apărut imagini cu o tabletă BlackBerry de 10 inch....

RIM nu o duce bine, vânzările pentru BlackBerry scad puternic de la un trimestru la altul. Strategia lor pe 2012 este inexistentă. Nu au lansat niciun smartphone de top, nicio tabletă. Tocmai ce au apărut imagini cu o tabletă BlackBerry de 10 inch.

Există o întreagă poveste în jurul ei. Era pregătită pentru Q3 2012 și urma să aducă BlackBerry 10 OS, dar acest sistem de operare a fost amânat pentru 2013 și odată cu el și tableta. Specificiațiile hardware ar fi similar cu BlackBerry PlayBook de 7 inch - dual-core, 1 GB RAM. Vă dați seama că în 2013 ar concura cu o sumă de tablete Android cu procesor quad-core, 2 GB RAM, display cu rezoluție la 1080p.

BlackBerry PlayBook 10

Nu cred că RIM va mai lansa tableta de 10 inch, vânzările în această formă ar fi reduse și nu s-ar merita investiția făcută. Nu aduce nimic nou la design, fiind identică cu tableta de 7 inch, un aspect care nu impresionează deloc.

Tabletă BlackBerry de 10 inch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×