Nokia adoptă procesoare dual core ST-Ericsson pe telefoanele Windows Phone, conform surselor oficiale

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.513 ori
<b>Nokia adoptă procesoare dual core ST-Ericsson pe telefoanele Windows Phone, conform surselor oficiale</b>în acest moment chipul Snapdragon de la Qualcomm face legea pe telefoanele Windows Phone, dar se pare că Nokia va avea mai multă libertate de mișcare și va putea chiar selecta un produs rival. Este vorba despre procesorul dual core ST-Ericsson U8500,...

în acest moment chipul Snapdragon de la Qualcomm face legea pe telefoanele Windows Phone, dar se pare că Nokia va avea mai multă libertate de mișcare și va putea chiar selecta un produs rival. Este vorba despre procesorul dual core ST-Ericsson U8500, după cum a confirmat pentru publicația Forbes un oficial al STMicroelectronics.

STMicroelectronics reprezintă porțiunea ST a grupului ST-Ericsson care dezvoltă printre altele și chipuri de acest gen. Vă reamintim că unele dintre primele terminale Nokia cu MeeGo la bord scăpate pe web păreau a include această soluție system on chip, conform zvonurilor de la începutul acestui an.

Totuși primele modele Windows Phone ale finlandezilor se vor baza cel mai probabil pe procesoare Qualcomm, în vreme ce ST-Ericsson va popula următoarele generații de handseturi, ce vor rula versiuni ulterioare ale OS-ului Microsoft. Pe când și un quad core și o tabletă Nokia cu Windows 8?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×