Samsung lansează azi În România Galaxy Gear și Galaxy Note 3

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.705 ori
<b>Samsung lansează azi În România Galaxy Gear și Galaxy Note 3</b>în cadrul unui eveniment organizat astăzi în Capitală, Samsung lansează oficial smartwatch-ul Galaxy Gear și phabletul Galaxy Note 3 pe plan local. Debutul internațional a avut loc luna trecută - august și&nbsp;ați văzut device-urile în...

în cadrul unui eveniment organizat astăzi în Capitală, Samsung lansează oficial smartwatch-ul Galaxy Gear și phabletul Galaxy Note 3 pe plan local. Debutul internațional a avut loc luna trecută - august și ați văzut device-urile în experiențe hands on de la IFA 2013 din Berlin.

Samsung Galaxy Gear este un smartwatch dotat cu un display Super AMOLED de 1.63 inch, cu o rezoluție de 320 x 320 pixeli și un procesor single core Exynos de 800 MHz la interior. Terminalul are un corp din metal și o curea cu 6 nuanțe disponibile. Printre aplicațiile preinstalate se număra un pedometru și o funcție pentru a vă găsi telefonul Galaxy. Samsung va oferi peste 70 de aplicații speciale pentru ceasul său, inclusiv Evernote, Runkeeper și Path, plus multe altele.

și Samsung S Voice se număra printre funcțiile ceasului, care mai vine cu Bluetooth 4.0 și o baterie de 315 mAh. Phabletul Samsung Galaxy Note 3 este arhicunoscut, fiind un device cu ecran de 5.7 inch, panou Super AMOLED și rezoluție Full HD. Acest terminal integrează o cameră de 13 MP, capabila de captură video 4K sau de filmare 1080p la 60 FPS.

La bord avem 3 GB RAM și 32 sau 64 GB memorie internă, plus slot microSD. Bateria să este o unitate Li-Ion de 3200 mAh.

Retailerul evoMAG.ro listează pe site deja ambele terminale, puteți afla prețul lui Samsung Galaxy Note 3 de aici, iar al lui Galaxy Gear, de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×