ZTE Axon Mini debutează fără mare tam-tam, printr-o prezentare la IFA; Vine cu ecran cu Force Touch

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.335 ori
<b>ZTE Axon Mini debutează fără mare tam-tam, printr-o prezentare la IFA; Vine cu ecran cu Force Touch</b>Dacă iPhone 5s a st&acirc;rnit mania telefoanelor de culoare aurie, atunci Apple Watch a dat startul terminalelor cu suport pentru Force Touch sau tehnologii similare. Huawei are un astfel model, plus ZTE, iar acum aflăm că şi noul ZTE Axon Mini...

Dacă iPhone 5s a stârnit mania telefoanelor de culoare aurie, atunci Apple Watch a dat startul terminalelor cu suport pentru Force Touch sau tehnologii similare. Huawei are un astfel model, plus ZTE, iar acum aflăm că şi noul ZTE Axon Mini suportă diferite niveluri de presiune.

Prezentat la IFA 2015 fără mare tam-tam, după ce ZTE Axon a debutat în SUA şi Axon Elite şi el la IFA, Axon Mini poate fi admirat mai sus. Handsetul pastreaza acel model inedit de design al difuzoarelor frontale, pe care l-am văzut şi la ZTE Axon Elite, ce a primit deja hands on Mobilissimo.ro. ZTE Axon Mini aduce un ecran de 5.2 inch cu sticlă curbată 2.5D şi design ergonomic.

ZTE Axon Mini debutează fără mare tam-tam, printr-o prezentare la IFA; Vine cu ecran cu Force Touch

Ecranul acestui smartphone suportă diferite niveluri de presiune, devenind astfel util în momentul în care introducem o parolă şi vrem să scriem o litera cu presiune mai mare decât alta, pentru a împiedică pe altcineva să ne introducă parolă exact cum am scris-o. Un alt exemplu este scrisul de mâna, cu notiţe care vor avea fonturi cu diferite grosimi în funcţie de tăria cu care apăsăm pe ecran.

Rămâne să aflăm şi un preţ şi detalii extra despre dotările acestui model. O scăpare precedentă indică prezenţa unui scanner de amprente, corp metalic şi a 3 GB RAM la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×