Nokia Camera e suportată acum pe toate telefoanele Lumia Windows Phone 8

1.305 ori
<b>Nokia Camera e suportată acum pe toate telefoanele Lumia Windows Phone 8</b>Vești bune pentru posesorii de telefoane Lumia care nu sunt la fel de bine dotate ca un device Pureview, dar care doresc să aibă acces la funcții foto de top. Acum aplicația Nokia Camera, care combina funcțiile aplicațiilor Smart Camera și Pro...

Vești bune pentru posesorii de telefoane Lumia care nu sunt la fel de bine dotate ca un device Pureview, dar care doresc să aibă acces la funcții foto de top. Acum aplicația Nokia Camera, care combina funcțiile aplicațiilor Smart Camera și Pro Camera e disponibilă în Windows Phone Store.

Acest soft sosise în magazinul de aplicații din Octombrie, dar nu era compatibil cu prea multe modele, în afara lui Lumia 920, Lumia 925, 928 și Lumia 1020. Acum însă aplicația a primit suport pentru TOATE modelele Lumia cu Windows Phone 8. Nokia Camera este în faza beta și a fost anunțată la Nokia World 2013.

Ea oferă acces rapid la funcții că Night sau Sport, un mod complet manual pentru reglajele foto (viteza shutterului, ISO, balans de alb, expunere și altele). în plus este integrată în aplicație și funcția Nokia Smart Camera, care permite realizarea de secvențe de fotografii care pot fi modificate apoi pentru a crea imagini în mișcare sau a alege cele mai bune fete.

Aplicatia se descarca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×