Teaserul oficial al lui Oppo Find 7 se transformă Într-o confirmare a ecranului său 2K

Autor:  | Publicat în:  Oppo 980 ori
<b>Teaserul oficial al lui Oppo Find 7 se transformă Într-o confirmare a ecranului său 2K</b>Se pare că ne apropiem de lansarea lui Oppo Find 7 tot mai mult, de vreme ce tocmai a fost dezvoltat teaserul din urmă cu câteva zile. Astfel, peste imaginea cu soarele pe care o văzusem deja au fost imprimate primele detalii oficiale despre device....

Se pare că ne apropiem de lansarea lui Oppo Find 7 tot mai mult, de vreme ce tocmai a fost dezvoltat teaserul din urmă cu câteva zile. Astfel, peste imaginea cu soarele pe care o văzusem deja au fost imprimate primele detalii oficiale despre device.

Se confirmă cu această ocazie prezența unui ecran 2K pe acest device, ceea ce nu ne mira, având în vedere că brandul Oppo e operat de BBK, companie care are și telefonul 2K Vivo Xplay 3S sub umbrela să. Teaserul updatat vine la doar o zi după ce am aflat cu surprindere că de fapt Oppo Find 7 nu va fi un phablet de 5.7 inch, dar nici o tabletă de 7 inch cum se speculase în această vară.

Un aspect interesant al imaginii de sus este semnul de întrebare în formă cifrei 7. Să fie vorba oare de un ecran de 4.7 inch, sau oare ecranul va fi de 7 inch, dar terminalul nu va fi o tabletă, ci un mega telefon? O altă piesă din puzzle este procesorul, care aparent urmează să fie un Snapdragon 805, dacă ne luăm după zvonuri. Ne așteptăm și la 3 GB RAM la interior și o cameră de 13 MP în spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×