Samsung Galaxy S II a atins pragul de 1 milion unități livrate În Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.601 ori
<b>Samsung Galaxy S II a atins pragul de 1 milion unități livrate În Coreea de Sud</b>Se pare că Galaxy S II aduce succesul pe care Samsung îl dorea de mult. Ieri au anunțat că modelul lor de top a atins 1 milion de unități livrate devenind device-ul cu cea mai rapidă valoare de creștere din portofoliul companiei sud-coreene....

Se pare că Galaxy S II aduce succesul pe care Samsung îl dorea de mult. Ieri au anunțat că modelul lor de top a atins 1 milion de unități livrate devenind device-ul cu cea mai rapidă valoare de creștere din portofoliul companiei sud-coreene. Trebuie să menționez că datele sunt valabile pentru piața de acasă a Samsung - Coreea de Sud.

Tot pe plan local, Samsung Galaxy S II a reușit să atingă o cifră record de precomenzi ce era de două ori mai mare decât aceea a rivalului iPhone 4. Precedentul, Samsung Galaxy S, a avut nevoie de 70 de zile pentru a atinge 1 milion, iar SGS II doar de o lună de zile.

Și în țara noastră, Samsung Galaxy S II s-a vândut bine. Orange a epuizat stocul - probabil, câteva mii de unități - și evoMAG în primele zile în care l-au afișat la vânzare pentru 2.499 lei. Atuurile acestui telefon sunt:

  • ecranul SuperAMOLED Plus de 4.3 inch;
  • procesorul dual-core tactat la 1.2 Ghz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare;
  • camera foto de 8 Megapixeli ce filmează full HD;
  • grosimea de 8.49 mm și greutatea de 116 gr.

Va fi interesant să aflăm cifra de vânzări și la nivel global și nu doar în Coreea de Sud. Se vor face comparații cu iPhone 4 sau pe viitor cu noul telefon al Apple ce a primit neoficial denumirea de iPhone 5. Este evident succesul lui Samsung Galaxy S II după cum puteți citi aici și evoluția vânzărilor în Marea Britanie.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×