Nokia E72 scapa pe web, noi detalii disponibile

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.778 ori
<b>Nokia E72 scapa pe web, noi detalii disponibile</b>Avand in vedere faptul ca Nokia E71 se vinde in Europa de aproape un an, era cazul sa vedem un succesor al acestui terminal. Cei de la Nokia Conversations tocmai au postat un clip video, aparent din greseala, prezentand modelul E72, care nu a fost anuntat...

Avand in vedere faptul ca Nokia E71 se vinde in Europa de aproape un an, era cazul sa vedem un succesor al acestui terminal. Cei de la Nokia Conversations tocmai au postat un clip video, aparent din greseala, prezentand modelul E72, care nu a fost anuntat inca.

Clipul a fost scos rapid de pe Internet, dar dovezi ale existentei sale mai pot fi descoperite pe web, sub forma imaginilor pe care le vedeti in acest articol. Nokia E72 este un smartphone cu un design foarte asemanator cu cel al lui E71, poate chiar un pic mai bun, datorita tastaturii QWERTY refacute si a noului pad navigational (posibil un mouse optic).

Nokia E72 vine cu o camera de 5 megapixeli cu blitz, astfel ca am putea avea de-a face de fapt cu un E71i. Aflam si ca noul handset incorporeaza un jack audio de 3.5 mm in partea sa superioara, dar se pare ca aici se termina lista de dotari pe care le putem observa cu ochiul liber. Asteptam ca Nokia sa anunte handsetul in curand, dar pana atunci ne multumim cu aceste imagini, dar si cu clipul de mai sus.

[Via: Unwiredview.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×