Nokia E80 este un telefon slider finlandez care nu a mai apucat să se lanseze; Iată un prototip mai vechi!

1.292 ori
<b>Nokia E80 este un telefon slider finlandez care nu a mai apucat să se lanseze; Iată un prototip mai vechi!</b>Cei de la Mynokiablog pesemne că au făcut curățenia de iarnă, de vreme ce au descoperit o serie de prototipuri Nokia care nu au mai apucat să ajungă produse comerciale. Printre ele se numără și Nokia E80, un slider QWERTY pe care îl vedeți mai...

Cei de la Mynokiablog pesemne că au făcut curățenia de iarnă, de vreme ce au descoperit o serie de prototipuri Nokia care nu au mai apucat să ajungă produse comerciale. Printre ele se numără și Nokia E80, un slider QWERTY pe care îl vedeți mai jos.

El pare a rula Symbian și a fost fotografiat lângă un Nokia N-Gage, un alt device pentru care așteptam un succesor cam atunci când Nokia N9 apărea pe piață. Acest model amintește puțin de designul lui Nokia E65 și pare a fi un device mai compact, cu ecran de 3 inch să zicem. Tastatura nu e la fel de extinsă că la un Nokia E90, dar pare destul de comodă, oferind 4 rânduri pentru scriere și simboluri.

Nokia E80

Calitatea construcției e tipică pentru Nokia și observați acel detaliu cu fanta specială pentru șina pe care alunecă zona cu ecranul. Mecanismele slide de la Nokia au fost mereu migăloase, iar compania a fost ani întregi simbolul calității bateriei și convorbirilor. Acum, se dizolvă în Microsoft... și o nouă Nokia renaște în Finlanda.

Nokia E80

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×