Nokia E90 vandut la un pret de nimic pe eBay

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.793 ori
<b>Nokia E90 vandut la un pret de nimic pe eBay</b>Exista si un motiv pentru o astfel de mega-reducere... Telefonul a fost "impuscat" din greseala prin descarcarea unui shotgun, care a lasat terminalul fara display functional, astfel ca acest E90 este disponibil doar "in bucati". Descrierea de pe eBay a...

Exista si un motiv pentru o astfel de mega-reducere... Telefonul a fost "impuscat" din greseala prin descarcarea unui revolver, care a lasat terminalul fara display functional, astfel ca acest E90 este disponibil doar "in bucati".

Descrierea de pe eBay a produsului ne anunta ca avem de-a face cu "victima nefericita a descarcarii unei pusti cu gloante 00". Nimeni nu a ofst ranit, iar o jumatate a telefonului a ramas intacta. Au supravietuit doar keypadul frontal, readerele de SIM si carduri miniSD si parti de plastic ale terminalului. Cine ar face un astfel de lucru unui terminal atat de scump? Banuim ca exista specialisti care ar cumpara telefonul la un pret infim pentru a-l repara, in caz ca daunele nu sunt iremediabile.

Va reamintim ca Nokia E90 este un telefon quad-band GSM, cu suport Wi-Fi si HSDPA, dar si dotat cu o camera de 3.2 megapixeli cu blitz. Handsetul include GPS si Nokia Maps, dar si o tastatura QWERTY de exceptie, care permite o tastare usoara. Cati bani ati fi dispusi sa dati pe un terminal de acest gen, dar unul "impuscat"?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×