Telefonul Ferrari Motorola Z8 accelereaza sub privirile noastre

Autor:  | Publicat în:  Motorola 4.916 ori
<b>Telefonul Ferrari Motorola Z8 accelereaza sub privirile noastre</b>Doamnelor si domnilor se pare ca Mos Craciun mai are chiar si in aceasta perioada o surpriza placuta pentru noi, sub forma terminalului Motorola Z8, editia Ferrari, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare: Producatorul italian de bolizi se pare ca...

Doamnelor si domnilor se pare ca Mos Craciun mai are chiar si in aceasta perioada o surpriza placuta pentru noi, sub forma terminalului Motorola Z8, editia Ferrari, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Producatorul italian de bolizi se pare ca isi "imprumuta" brandul multor electronice si electrocasnice recent, dar nu putem decat sa ne bucuram de faptul ca vom putea beneficia de telefoane branduite cu un calut cabrat. In cazul in care un Motorola Ferrari nu este de ajuns, puteti sa cumparati un notebook Acer Ferrari, sau poate chiar un... Ferrari. Handsetul a primit modificari de design si de culoare, fiind inscriptionat cu simbolul celebrei scuderii.

De la logo-uri, pana la combinatia de culori negru-rosu, fostul "banana phone" este acum cel mai rapid "fruct" de pe suprafata planetei. Specificatiile sale tehnice au ramas neschimbate, daca nu punem la socoteala continuturile din memoria handsetului, ca video-uri gratuite cu Ferrari, un cont la ferrariworld.com, wallpaper-uri si ringtone-uri tipice Ferrari plus filmul The Bourne Identity. Nu ne intrebati ce cauta Jason Bourne in aceasta combinatie si retineti ca telefonul va fi lansat in primul trimestru al anului viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×