Noul iPhone va sosi cu o camera de 3.2 megapixeli?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.177 ori
<b>Noul iPhone va sosi cu o camera de 3.2 megapixeli?</b>E deja clar ca in aceasta vara vom vedea un nou iPhone pe piata, cu sau fara aportul lui Steve Jobs la evenimentul de lansare. Dupa ce numeroase zvonuri anuntau ce fel de dotari va avea acest handset, iata ca se insista tot mai mult pe o camera digitala...

E deja clar ca in aceasta vara vom vedea un nou iPhone pe piata, cu sau fara aportul lui Steve Jobs la evenimentul de lansare. Dupa ce numeroase zvonuri anuntau ce fel de dotari va avea acest handset, iata ca se insista tot mai mult pe o camera digitala incorporata cu rezolutia de 3.2 megapixeli.

Nu este vorba doar de speculatii sau zvonuri, ci de un punct comun al tuturor conceptelor de tip iPhone III de pana acum si de parerea majoritatii specialistilor din industria telefoniei mobile. Practic, celor de la Apple li se "cere" o astfel de camera pe noul handset, care va sosi pe piata in luna iunie a acestui, cel mai probabil insotit de un netbook Apple.

Intrebarea este daca aceasta camera va include autofocus sau nu, iar daca va intrebati ce sursa au numeroasele zvonuri despre iPhone III aparute in ultima vreme, aflati ca partenerul Apple, TSCM (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) a facut o comanda pentru componente de iPhone. Lista include amplificatoare de semnal GSM/EDGE, senzori CMOS pentru camere OmniVision de 3.2 megapixeli si chipuri Bluetooth.

[Via: Uberphones.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×