Nokia Eitri, tablet smartphone si urmas demn de N810?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.835 ori
<b>Nokia Eitri, tablet smartphone si urmas demn de N810?</b>Nokia se plangea recent ca i-au scapat pe Internet o serie de secrete tehnologice, printre care s-ar putea numara si handsetul Eitri, un eventual tablet phone pe care-l pregatesc finlandezii. Conform celor de la BoyGeniusReport, care au pus mana pe lista...

Nokia se plangea recent ca i-au scapat pe Internet o serie de secrete tehnologice, printre care s-ar putea numara si handsetul Eitri, un eventual tablet phone pe care-l pregatesc finlandezii.

Conform celor de la BoyGeniusReport, care au pus mana pe lista de terminale prototip Nokia, ce include 30 de modele, compania ar planui sa lanseze un telefon tablet similar cu cele vazute pe piata in ultima vreme. Un prototip de smartphone cu numele de cod Eitri va sosi pe piata in toamna lui 2009 si dupa cum va informam intr-un articol anterior, acesta va fi un handset all touch dotat cu display de 3.5 inchi ce suporta o rezolutie de 640 x 350 pixeli.

Ca si BlackBerry Storm, Nokia Eitri va folosi o interfata touch cu feedback tactil si suport pentru recunoasterea gesturilor utilizatorului. Conform editorilor BoyGeniusReport, terminalul Eitri va fi disponibil intr-un format landscape candybar, pe care l-am vazut si la Nokia N800. Trebuie sa recunoastem ca ne-a placut tastatura QWERTY glisanta a lui N810, care cuplata cu Symbian editia a cincea, ar face din noul smartphone un hit, atat printre tableturi, cat si printre smartphone-uri.

Sursa: Infosyncworld.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×