Viitoarele smartphone-uri Nokia descoperite!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.557 ori
<b>Viitoarele smartphone-uri Nokia descoperite!</b>Cei de la Engadget Mobile au reusit sa puna mana pe o lista aparent ultra-secreta cu prototipuri Nokia de smartphone-uri, care vor face parte din portofoliul finlandezilor mai devreme sau mai tarziu. Terminalele vor aparea fie sub branding Nokia, fie...

Cei de la Engadget Mobile au reusit sa puna mana pe o lista aparent ultra-secreta cu prototipuri Nokia de smartphone-uri, care vor face parte din portofoliul finlandezilor mai devreme sau mai tarziu.

Terminalele vor aparea fie sub branding Nokia, fie purtand logoul partenerilor acestora, desi multe dintre prototipuri vor fi anulate sau nu vor vedea vreodata lumina zilei, nefiind viabile. Printre handseturile de pe uriasa lista se numara Nokia Corolla, un smartphone dotat cu un display VGA de 3 inchi, dar si terminalul "Jig", un slider landscape cu branding AT&T.

Probabil cel mai interesant telefon prototip este Nokia Eitri, un candybar dotat cu tastatura QWERTY, display cu rezolutie de 640 x 350 pixeli si camera de 5 megapixeli. Lista completa de terminale se afla aici, dar nu ar trebui sa va entuziasmati prea tare, de vreme ce prea putine dintre acestea vor ajunge vreodata in magazine.

Sursa: Gsmdome.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×