Nokia HERE atrage noi potenţiali cumpărători, printre care şi BMW, Uber şi Facebook

975 ori
<b>Nokia HERE atrage noi potenţiali cumpărători, printre care şi BMW, Uber şi Facebook</b>După achiziţionarea Alcatel-Lucent de către Nokia, s-a zvonit destul de intens ca finlandezii ar plănui să v&acirc;ndă ramura HERE către o altă firmă. Segmentul de cartografiere al companiei nordice e de mult dorit de nume mari şi din c&acirc;te...

După achiziţionarea Alcatel-Lucent de către Nokia, s-a zvonit destul de intens ca finlandezii ar plănui să vândă ramura HERE către o altă firmă. Segmentul de cartografiere al companiei nordice e de mult dorit de nume mari şi din câte ştiu şi cei de la Samsung îşi manifestaseră interesul la un moment dat. Azi aflăm noi nume interesate de achiziţie.

Pe lista se afla mai nou şi Facebook, un consorţiu german format din BMW, Audi şi Daimler, dar şi Uber. Nokia ar prefera totuşi o vânzare fie către Apple, fie către Alibaba sau Amazon, conform Bloomberg. Finlandezii ar dori să obţină 3 miliarde de euro în urma vânzării lui HERE, iar companiile menţionate mai sus au refuzat să comenteze cu privire la aceste speculaţii.

Segmentul HERE are sediul la Berlin, deci o achiziţie de către un brand german ar avea sens. Analiza financiară a acestei resurse de cartografiere a început săptămâna trecută, după ce Nokia a confirmat faptul că va cheltui peste 15 miliarde de euro pentru a cumpăra Alcatel-Lucent. Soluţiile HERE sunt prezente pe smartwatchuri, telefoane mobile şi sisteme auto, având marele avantaj al intuitivitatii, rapidităţii, dar şi al hărţilor bine puse la punct.

Gratuitatea şi utilizarea offline sunt alte două mari bile albe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×