Nokia În plin picaj: Gartner confirmă cea mai scăzută cotă de piață din 1997 până azi

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 1.453 ori
<b>Nokia În plin picaj: Gartner confirmă cea mai scăzută cotă de piață din 1997 până azi</b>în ciuda parteneriatului cu Microsoft, Nokia nu sta deloc bine și nu pare a apăra orgoliul rănit de cel mai mare producător de telefoane. Gartner ne informează că finlandezii au cea mai scăzută cotă de piață din 1997 până azi. &nbsp; Vestea...

în ciuda parteneriatului cu Microsoft, Nokia nu sta deloc bine și nu pare a apăra orgoliul rănit de cel mai mare producător de telefoane. Gartner ne informează că finlandezii au cea mai scăzută cotă de piață din 1997 până azi.

Vestea vine pe fondul unor zvonuri recente, venite pe filieră rusă, conform cărora Microsoft ar avea intenția de a cumpăra în întregime secțiunea mobila a Nokia. Eternul zvonac Eldar Murtazin de la Mobile Review afirma recentnumirea lui Stephen Elop este doar o măsură temporară și că vom vedea o schimbare de CEO peste câteva luni și o redirecționare către Android.

Studiile Gartner ne arată că a existat o scădere de 5.5% a cotei de piață a producătorului de telefoane în ultimul an, iar dacă va continua așa Nokia nu va prinde 2015 pe podium. în vreme ce finlandezii scad, piața crește, vânzările de terminale mobile urcând cu 19% în ultimul an și asta pe fondul exploziei telefoanelor Android, care dețin acum 36% din piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×