Explozie la fabrica Foxconn ce produce Apple iPad 2! 2 morți, 16 răniți și o investigație oficială

Autor:  | Publicat în:  Foxconn 1.165 ori
<b>Explozie la fabrica Foxconn ce produce Apple iPad 2! 2 morți, 16 răniți și o investigație oficială</b>Fabrica Foxconn din Chengdu, China, cea responsabilă cu producția de modele iPad 2 a fost afectată de o explozie ieri la ora locală 19:00. Incidentul a provocat 2 morți și 16 răniți, explozia fiind urmată de un incendiu stins rapid de pompierii...

Fabrica Foxconn din Chengdu, China, cea responsabilă cu producția de modele iPad 2 a fost afectată de o explozie ieri la ora locală 19:00. Incidentul a provocat 2 morți și 16 răniți, explozia fiind urmată de un incendiu stins rapid de pompierii ajunși la fabrică.

Apple colaborează cu Foxconn pentru stabilirea cauzelor acestei explozii, care a provocat și apariția unui nor de fum toxic în zonă. Un ziar local afirmă că angajații producătorului chinez au declarat că explozia a fost provocată de un praf toxic apărut în procesul de producție. Sute de muncitori se aflau în clădirea A05 destinată fabricării lui iPad 2 și nu putem decât să sperăm că numărul victimelor va rămâne mic.

Acesta nu este primul incident care aduce Foxconn în atenția presei, după un val de sinucideri în rândul muncitorilor și scăparea de informații despre iPad 2 din urmă cu câteva luni. Se va opri seria de ghinioane a companiei aici?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×