Nokia isi prezinta interfata Touch pentru S60 la Mobile World Congress

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.563 ori
<b>Nokia isi prezinta interfata Touch pentru S60 la Mobile World Congress</b>Inca de cand a fost anuntata, anul trecut, interfata next-gen a celor de la Nokia, pentru platforma S60 nu ni s-a dezvaluit complet, pastrandu-si detaliile secrete pana la fostul 3GSM, actualul Mobile World Congress. Showul va debuta la Barcelona peste 2...

Inca de cand a fost anuntata, anul trecut, interfata next-gen a celor de la Nokia, pentru platforma S60 nu ni s-a dezvaluit complet, pastrandu-si detaliile secrete pana la fostul 3GSM, actualul Mobile World Congress.

Showul va debuta la Barcelona peste 2 saptamani si va include si un stand impresionant Nokia, unde vor exista demo-uri alte interfatei si ale noilor tehnologii ale gigantului finlandez. Incepand cu data de 11 februarie, vom putea vedea in actiune noii senzori bazati pe accelerometre si interfata Touch a celor de la Nokia, care este cu siguranta un indiciu al faptului ca vom vedea si un rival al lui iPhone branduit Nokia.

Interfata Touch pentru S60 a fost dezvoltata inca de cand iPhone a fost lansat oficial pe piata, ea fiind pentru prima oara anuntata in cadrul Symbian Smartphone Show, in urma cu cateva luni. Aceasta interfata foloseste cea de-a cincea generatie a platformei S60 a celor de la Nokia, iar gigantul finlandez are serios de recuperat, in conditiile in care este foarte posibil ca Apple sa lanseze 2 noi modele de iPhone in 2008 si 2009.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×