Nokia isi prezinta interfata Touch pentru S60 la Mobile World Congress

1.637 ori
<b>Nokia isi prezinta interfata Touch pentru S60 la Mobile World Congress</b>Inca de cand a fost anuntata, anul trecut, interfata next-gen a celor de la Nokia, pentru platforma S60 nu ni s-a dezvaluit complet, pastrandu-si detaliile secrete pana la fostul 3GSM, actualul Mobile World Congress. Showul va debuta la Barcelona peste 2...

Inca de cand a fost anuntata, anul trecut, interfata next-gen a celor de la Nokia, pentru platforma S60 nu ni s-a dezvaluit complet, pastrandu-si detaliile secrete pana la fostul 3GSM, actualul Mobile World Congress.

Showul va debuta la Barcelona peste 2 saptamani si va include si un stand impresionant Nokia, unde vor exista demo-uri alte interfatei si ale noilor tehnologii ale gigantului finlandez. Incepand cu data de 11 februarie, vom putea vedea in actiune noii senzori bazati pe accelerometre si interfata Touch a celor de la Nokia, care este cu siguranta un indiciu al faptului ca vom vedea si un rival al lui iPhone branduit Nokia.

Interfata Touch pentru S60 a fost dezvoltata inca de cand iPhone a fost lansat oficial pe piata, ea fiind pentru prima oara anuntata in cadrul Symbian Smartphone Show, in urma cu cateva luni. Aceasta interfata foloseste cea de-a cincea generatie a platformei S60 a celor de la Nokia, iar gigantul finlandez are serios de recuperat, in conditiile in care este foarte posibil ca Apple sa lanseze 2 noi modele de iPhone in 2008 si 2009.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×